CAD szolgáltatásaink ipari partnereknek

A C3D Kft. képzési és tanácsadási területen is aktív tevékenységet folytat. Több mérnöki szoftver, CAD rendszer képzését is vállaljuk az alapszinttől indulva egészen a kulcsfelhasználók képzéséig. Képzést és támogatást tudunk nyújtani a „Keyuser” és/vagy „Cadadmin”-oknak a szoftverek egyedi testre szabásához és a megfelelő cégspecifikus környezet/ munkafolyamatok kialakításában és használatában. Megrendelőink között tudhatunk olyan multinacionális vállalatokat, mint a BOSCH, Bourns, Hyundai, KUKA, Siemens és számos más kisebb partnerünk, akik ugyanolyan partnerek számunkra, mint a nagyok.

A C3D Kft. az Enterprise Group partnereként a SIEMENS CAD/CAM/PLM rendszereinek széles körű támogatását végzi.

Alábbi táblázatban láthatóak a képzéseink, ezek tematikáját több éves mérnöki tapasztalattal rendelkező kollégáink állították össze, ahol a képzési anyag nem csak a szoftverek használatának elsajátítását célozza meg, hanem eredményesebb CAD tervezést is! (CAD modellek felépítése, egyszerűbb alkatrészektől a bonyolult öntvényekig (öntvények felépítési módszerei, skeleton struktúra alkalmazásainak lehetősége stb.) További információ>>

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
Modellezés Alap 5
Modellezés Haladó 5 Modellezés alap
Modellezés Expert 3 Modellezés haladó
Sheet metal Alap 2 Modellezés alap
Sheet metal Haladó 2 Felület alap
Felület modellezés Alap 5 Modellezés alap
Felület modellezés Haladó 5 Felület alap + Modellezés haladó
Felület modellezés Expert 3 Felület haladó + Modellezés haladó
Freeform – NX realize shape   2 Felület Expert
Reverse Engineering Alap 3 Felület alap
Mozgás szimuláció Alap 3 Modellezés alap
Mozgás szimuláció Haladó 3 Mozgás szimuláció alap
NX beállítási lehetőségek Alap 3 Modellezés alap
NX beállítási lehetőségek Haladó 3 NX beállítási lehetőségek alap
PMI Alap 2 Modellezés alap
NX használata TC-vel Alap 2 Modellezés alap
FEM Alap 5 Felület alap
FEM Haladó 5

FEM alap

A táblázatba foglalt képzések igény esetén az adott cégre vonatkozólag testre szabhatóak, így biztosítható a hatékonyabb képzés. A testreszabás első lépéseként vezető beosztással rendelkező kollégánk felméri az adott cég tevékenységi területét egy pár órás beszélgetés során, ahol az adott cégre vonatkozó nem releváns részeket kiveszi az oktatási tematikából, és szükség esetén újjakat tesz be. A szükséges képzési napokat ezután meghatározza, majd ajánlatot tudunk adni a képzésre. Lehetőség van arra is, hogy a képzés a megrendelő rendszerében történjen, az ő beállításaival, vagy akár telephelyén is. Szükség és/vagy igény esetén a megrendelő modelljeit is be tudjuk építeni a cégre szabott képzésünkbe. Képzési időpontjainkat szintén igyekszünk a megrendelőinkhez alkalmazkodva a legrugalmasabban és leggyorsabban megszervezni.

Képzéseink során a legfontosabb célunk, hogy az adott cégnél dolgozó kollégáknak releváns tudást adjunk át és a rendelkezésünkre álló képzési időt a leghatékonyabban használjuk ki!