Mérnökiroda

Mérnökirodánk 1999 óta a gépészet legfontosabb területein nyújt mérnöki szolgáltatásokat. Célunk, hogy széleskörű gyakorlati tapasztalatainkat felhasználva partnereinkkel közösen gyors, hatékony és innovatív megoldásokat dolgozzunk ki. Az elmúlt évek sikeres együttműködései az alábbi területeket fedik le:

– Gépészeti tervezési és fejlesztési projektek széles körű támogatása

– Teljes tervezési projektek lebonyolítása

– Forgácsoló és mérőkészülékek tervezése és kivitelezése
– Képlékeny hidegalakító szerszámok tervezése és kivitelezése

Gépészeti tervezési és fejlesztési projektek széles körű támogatása

Az elmúlt évek során kollégáink számos fejlesztési projektben vettek részt a teljesség igénye nélkül: járműipar, egészségügy, továbbá a részben vagy teljesen automatizált méréstechnikai, elektronikai és autóipari gyártósorok területén.

Teljes tervezési projektek lebonyolítása

Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik egyedi gépek és gyártósorok fejlesztésében, ahol a projektek teljes lebonyolítását is tudjuk vállalni.

Fogyasztói termékek esetén az ötlettől a megvalósításig támogatjuk ügyfeleinket. Partnereink révén a formatervezést és prototípus gyártást is meg tudjuk szervezni

Forgácsoló és mérőkészülékek tervezése és kivitelezése

Az utóbbi években hosszú távú, sikeres együttműködéseket alakítottunk ki összetett forgácsoló készülékek mellett nagy pontosságot igénylő mérőkészülékek tervezésében és kivitelezésében

Képlékeny hidegalakító szerszámok tervezése és kivitelezése

Saját gyártóüzemünkben szerzett szaktudást felhasználva pontos és költséghatékony megoldásokat kínálunk a képlékeny hidegalakító szerszámok tervezése és teljes körű kivitelezése esetén. Továbbá a termékek gyárthatóságra történő optimalizálásában is mérnöki támogatást nyújtunk. Gyártó partnereink garantálják a szerszámok magas minősége mellett a rövid szállítási határidőket.

Aranyosi Márk

üzletágvezető
aranyosi.mark@c3d.hu
+36 70 321 3435