Szolgáltatásaink ipari partnereknek

Professzionális tervezőrendszerekhez (CAD) és termékéletút kezelő szoftverekhez (PLM) nyújtunk támogatást és vállaljuk megrendelőink igényeire szabottan, ipari gyakorlatot szem előtt tartva munkatársaik képzését.

Szolgáltatásaink egyéneknek

Magánszemélyek, gyakorló mérnökök és mérnökhallgatók számára olyan speciális, több szakterületet is magában foglaló kurzusokat indítunk, ahol az egyének fejleszthetik mérnöki tudásukat és megismerhetik a számítógépes tervezés legújabb módszereit és eszközeit.

CAD szolgáltatásaink ipari partnereknek

A C3D Kft. képzési és tanácsadási területen is aktív tevékenységet folytat. Több mérnöki szoftver, CAD rendszer képzését is vállaljuk az alapszinttől indulva egészen a kulcsfelhasználók képzéséig. Képzést és támogatást tudunk nyújtani a „Keyuser” és „Cadadmin”-oknak a szoftverek egyedi testreszabásához, valamint a megfelelő cégspecifikus környezet és munkafolyamatok kialakításában, illetve használatában. Megrendelőink között tudhatunk olyan multinacionális vállalatokat, mint a BOSCH, Bourns, Hyundai, KUKA Robotics, Siemens, valamint számos más kisebb partnerünket, akik ugyanolyan fontosak számunkra, mint a nagyok.

A C3D Kft. az Enterprise Group partnereként a SIEMENS CAD/CAM/PLM rendszereinek széles körű támogatását végzi.

Képzéseink tematikáját több éves mérnöki tapasztalattal rendelkező kollégáink állították össze, ahol a képzési anyag nemcsak a szoftverek használatának elsajátítását célozza meg, hanem eredményesebb CAD tervezést is. Partnereinket a következő területeken segítjük: CAD modellek felépítése, egyszerűbb alkatrészektől a bonyolult öntvényekig (öntvények felépítési módszerei, skeleton struktúra alkalmazásainak lehetősége stb.)

Modellezés

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
Modellezés Alap 5
Modellezés Haladó 5 Modellezés alap
Modellezés Expert 3 Modellezés haladó

Sheet metal

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
Sheet metal Alap 2 Modellezés alap
Sheet metal Haladó 2 Felület alap

Felületmodellezés

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
Felület modellezés Alap 5 Modellezés alap
Felület modellezés Haladó 5 Felület alap + Modellezés haladó
Felület modellezés Expert 3 Felület haladó + Modellezés haladó

Freeform – NX realize shape

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
Freeform – NX realize shape 2 Felület Expert

Reverse Engineering

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
Reverse Engineering Alap 3 Felület alap

Mozgás szimuláció

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
Mozgás szimuláció Alap 3 Modellezés alap
Mozgás szimuláció Haladó 3 Mozgás szimuláció alap

NX beállítási lehetőségek

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
NX beállítási lehetőségek Alap 3 Modellezés alap
NX beállítási lehetőségek Haladó 3 NX beállítási lehetőségek alap

PMI

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
PMI Alap 2 Modellezés alap

NX használata TC-vel

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
NX használata TC-vel Alap 2 Modellezés alap

FEM

Kurzus Szint Időtartam (nap) Szükséges előképzettség
FEM Alap 5 Felület alap
FEM Haladó 5 FEM

A táblázatba foglalt képzések igény esetén az adott cégre vonatkozólag testreszabhatóak, így biztosítható a hatékonyabb képzés. A testreszabás első lépéseként vezető beosztású kollégánk felméri a cég tevékenységi területeit, ahol a partnerre vonatkozó nem releváns részeket kiveszi az oktatási tematikából, és szükség esetén újakat tesz be. Ezután ajánlatot tudunk adni a képzésre. Lehetőség van arra is, hogy a képzés a megrendelő rendszerében történjen, az ő beállításaival, vagy akár telephelyén is. Igény esetén a megrendelő modelljeit is be tudjuk építeni a cégre szabott képzésünkbe. Képzési időpontjainkat szintén igyekszünk a megrendelőinkhez alkalmazkodva a legrugalmasabban és leggyorsabban megszervezni.

Képzéseink során a legfontosabb célunk, hogy az adott cégnél dolgozó kollégáknak releváns tudást adjunk át és a rendelkezésünkre álló képzési időt a leghatékonyabban használjuk ki.

CAD szolgáltatásaink egyéneknek

A C3D Kft. alapításakor kezdtek teret nyerni a mérnöki gyakorlatban a 3D-s CAD rendszerek. Emiatt a cég több tízéves tapasztalattal rendelkezik a vezető CAD szoftverek ipari alkalmazásában, konfigurálásában, támogatásában. Ezekre a tapasztalatokra építve szervez cégünk különböző, a számítógépes tervezés több területét is átölelő kurzusokat magánszemélyeknek, gyakorló- és leendő mérnököknek.

Kidolgozott CAD mintafeladatok

A következő weboldalon különböző gépészeti tervezőrendszerek megismerését segítő mintafeladatok találhatók, lépésenként kidolgozva, több CAD rendszerben is.

Tatárvári Tamás

üzletágvezető
tatarvari.tamas@c3d.hu
+36 30 418 8766