C3D Préstechnika Kft.

Komplex megoldás a terméktervezéstől a gyártásig.

Üzletágunkról

Szolgáltatásaink

Minőségirányítás

Munkatársaink, kapcsolat

Üzletágunkról

A C3D Műszaki Tanácsadó Kft. Préstechnika üzletága 2015-ben alakult. A C3D Préstechnika Kft. 2021. óta működik külön vállalatként, a C3D Csoport tagjaként.

A C3D Préstechnika fő profilja a speciális mérnöki szakértelmet igénylő komplex hidegalakítási projektek kivitelezése. Vállalkozásunk a kis- és közepes szériákra összpontosít, beleértve számos különféle gyártási technológiát, mint például lyukasztás, mélyhúzás, lézervágás, szemcseszórás vagy horganyzás. Emellett széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a prototípus projektek támogatásában a terméktervezéstől egészen a sorozatgyártásig.

A további C3D üzletágakkal való közös együttműködést kihasználva, szerszámtervezési, -gyártási, és szimulációs szolgáltatásokat tudunk nyújtani partnereinknek.

Szolgáltatásaink

Lemezalakítás és lézervágás

A préselési technológiák széles skáláját tudjuk partnereink rendelkezésére bocsátani, beleértve darabolást, lyukasztást, élhajlítást és mélyhúzást. Gyártási mennyiségtől és az alkatrész összetettségétől függően nagy volumenű progresszív és kisebb volumenű manuál szerszámba történő gyártást is vállalunk. A préseink excenter és hidraulikus kivitelből 250 tonnáig, mélyhúzó préseink 600 tonnáig állnak rendelkezésre. Közepes és nagy szériás gyártások kiszolgálása érdekében rendelkezünk 5 tonnás tekercset feldolgozó szalagos adagolóval. Egyedi és kis szériás gyártások esetében lézervágási technológiát is képesek vagyunk integrálni folyamatainkba.

Mérnöki szolgáltatások

A C3D Csoport többi üzletágaival való szoros együttműködésnek köszönhetően teljes szerszámozási folyamatra tudunk megoldást nyújtani, beleértve az alakítási szimulációkat, a szerszámtervezést és a szerszámgyártást. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk progresszív és mélyhúzó szerszámok tervezésében. Mindemellett a gyártási folyamatok automatizálása érdekében egyedi mérő és adagoló gépek tervezésével is partnereink rendelkezésére állunk.

Felületkezelés

Erdőkürti üzemünkben rendelkezésre állnak felületkezelési technológiák, mint a sorjázás, a vibrációs koptatás, a bevonatolás és a szemcseszórás. Továbbá, külső partnereinkkel együttműködve a KTL festési és horganyzási gyártási műveleteket is integrálunk folyamatainkba.

Projektmenedzsment

A C3D Préstechnika Kft. mottója: Komplex megoldás a terméktervezéstől a gyártásig. A C3D Csoport üzletágaival együttműködve közös projektmenedzsment szolgáltatásokat tudunk nyújtani partnereink számára. A termék teljes megvalósítását a prototípus gyártástól a sorozatgyártásig tudjuk menedzselni. Ezenfelül, különböző külső gyártási műveleteket, mint például: forgácsolás vagy festés tudunk integrálni folyamatainkba.

Minőségirányítás

A C3D Préstechnika üzletág tanúsítottan TÜV Rheinland –  MSZ EN ISO 9001-2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert üzemeltet gyártási folyamataira.
Minőségirányításunk alapja, hogy összetett gyártási technológiájú alkatrészek esetén is tudjuk kontrollálni a összes technológiai lépést, ezzel garantálni az egyenletes magas minőséget. A fejlesztéseink központjába a hibák gyökérokának megkeresése és megszüntetése van.

Retter László

Retter László

Ügyvezető, MIR megbízott

+36 30 204 2700
retter.laszlo@c3d.hu

Szabó Bernadett

Szabó Bernadett

Irodavezető

+36 70 771 3407
szabo.bernadett@c3d.hu

Gál Antal

Projektmérnök

+ 36 70 431 0394
gal.antal@c3d.hu

Szombati Imre

Projektmérnök

+36 70 788 8202
szombati.imre@c3d.hu

Hajdu Pál

Hajdu Pál

Üzemvezető

hajdu.pal@c3d.hu

C3D Préstechnika Kft.

Székhely: 1106 Budapest, Fehér út 10.
Üzem: 2176 Erdőkürt, Tanács út 2.
Cégjegyzékszám: 01-09-390912
Adószám: 27456576-2-42
E-mail cím: prestechnika@c3d.hu
Telefonszám: 1 348 0509

Iroda

1106 Budapest
Fehér út 10.

Üzem

2176 Erdőkürt
Tanács út 2.