Préstechnika

Fő profilunk a lemezalkatrészek hidegalakítása. Üzleti fókuszunkat a speciális szakértelmet igénylő kis és közepes szériák jelentik, vagyis a pár ezertől a százezerig terjedő darabszám/hónap gyártási volumen.

Üzletágunkról

Szolgáltatásaink

Minőségirányítás

Munkatársaink, kapcsolat

Üzletágunkról

A C3D Kft. 2015-ben hozta létre Préstechnika üzletágat, amely jelenleg 12 fizikai dolgozót foglalkoztat 4 fős irodai támogatással.
Terheléstől függően 1-4 fős mérnök projekt csapat is rendelkezésünkre áll.
A C3D Préstechnika fő profilja lemezalkatrészek hidegalakítása.

Üzleti fókuszunkat a speciális szakértelmet igénylő kis és közepes szériák jelentik. A C3D Préstechnika fő erőssége, az üzletágak közötti szinergiákat kihasználva, komplex mérnöki megoldást tud nyújtani partnereinknek a termékfejlesztéstől a termék széria gyártásáig.

Képesek vagyunk kísérleti széria projektek támogatására beleértve a tervezést, alapanyag kiválasztást, technológizálást, prototípus gyártást.

Szolgáltatásaink

KOMPLEX MEGOLDÁS A
TERVE​ZÉSTŐL A GYÁRTÁSIG

A C3D Préstechnika fő profilja lemezalkatrészek hidegalakítása kis és közepes szériákban.
Üzletágunk fő erőssége, hogy a Mérnökiroda üzletágunkkal együttműködve komplex mérnöki megoldást tud nyújtani partnereinknek a termékfejlesztéstől a termék széria gyártásáig. 

 

Hidegalakítás

Széria gyártáson felül, képesek vagyunk kísérleti széria projektek támogatására. Beleértve a tervezést, alapanyag kiválasztást, technológizálást, prototípus gyártást.
Gyártási szolgáltatásaink közé tartozik: stancolás, darabolás, hajlítás, továbbá mélyhúzó és egyéb préselési feladatok.

Tervezési szolgáltatások

Mérnökiroda üzletágunkkal együttműködve a következő gyártással kapcsolatos tervezési feladatokban is hozzáértő segítséget tudunk nyújtani partnereinknek:

  • Szerszámtervezés és gyártás
  • Gyártáskiszolgáló gépek tervezése
  • Automata mérő-ellenőrző gépek tervezése
  • Alkatrész tervezés és szimuláció

Felületkezelés

Gyártandó termékek készremunkálása érdekében szemcseszóró, festő-bevonatoló és vibrációs koptatási megoldásokat tudunk az üzemünkben nyújtani.
Külső partnercégünk segítségével, egyéb galvanizálási és horganyzási, KTL festési feladatokat is be tudunk illeszteni a gyártási folyamatainkba.

Gyártási projekt szolgáltatás

Préstechnika üzletágunk képes komplex gyártási projektek levezénylésére.
Üzletágaink szoros együttműködésével, továbbá számos partnercégünk bevonásával, forgácsoláson és lemezalakítási munkákon felül, egyéb gyártástechnológiák komplexét tartalmazó projektekben is segíteni tudunk megrendelőinknek.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

A C3D Préstechnika üzletág tanúsítottan TÜV Rheinland –  MSZ EN ISO 9001-2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert üzemeltet gyártási folyamataira.
Minőségirányításunk alapja, hogy összetett gyártási technológiájú alkatrészek esetén is tudjuk kontrollálni a összes technológiai lépést, ezzel garantálni az egyenletes magas minőséget. A fejlesztéseink központjába a hibák gyökérokának megkeresése és megszüntetése van. Valamint elsődleges szempont számunkra belső selejt ne jusson el a megrendelőig.

Joó András

üzletágvezető

+ 36 30 370 2738
joo.andras@c3d.hu

Gál Antal

projekt mérnök

+ 36 70 431 0394
gal.antal@c3d.hu

Iroda

1106 Budapest
Fehér út 10.

Üzem

2176 Erdőkürt
Tanács út 2.